Optreksystemen van kwaliteitsmerken

U heeft veel mogelijkheden om uw interieur naar uw smaak in te richten. Door samen te werken met Priskilla Interieur ontdekt u dat er naast de traditionele gordijnen en overgordijnen ook handige optreksystemen beschikbaar zijn. Met deze opties kan u zeer ver gaan tot het combineren met uw domotica.

Passende raamdecoratie

Met het juiste interieuradvies zal u uw interieur helemaal naar uw hand kunnen zetten. U wordt hierbij geholpen door het ruime aanbod aan systemen voor de raamdecoratie. Vraag meer informatie over de verschillende optreksystemen zoals rolgordijnen met horizontale of verticale lamellen.

Kwaliteit voorop

Voor tevreden klanten werkt Priskilla Interieur alleen maar met kwaliteitsmerken. Zo staat het garant voor duurzame producten. Een ander voordeel door met stevige kwaliteit te werken, is de mogelijkheid om grote overbruggingen te realiseren. Verder kunnen de optreksystemen gekoppeld worden aan een elektrische sturing of zelfs uw domotica.

Alle kleuren en maten

Voor de gordijnen zelf die aan de optreksystemen bevestigd worden, heeft u de keuze uit een brede variatie aan stoffen. Laat de kleuren en motieven volledig bij uw interieurideeën passen. Nadat u de beslissing heeft genomen, wordt het geheel op maat van uw ramen of schuiframen geproduceerd. Van de plaatsing hoeft u zich evenmin iets aan te trekken.

Contact

Om u uitgebreid te adviseren en mee te zijn met uw concept is de winkel Priskilla Interieur enkel op afspraak geopend. Regel daarom een moment voor het samenstellen van uw optreksystemen. In Dilsen-Stokkem kan u alle opties bekijken, overlopen en kopen. Laat de Priskilla trouwens gerust tot bij u komen met enkele stalen.

Back to Top